Thema ADS 2017 - Voer voor Voedsel

Agrarische Dagen Someren 2017 - thema visual Download hier de folder
visual-onderdeel-3

Oogst en Voederwinning

People, Planet, Profit, maar vooral de p van Praktijk, dat is wat wij belangrijk vinden!

Praten over technieken en machines is mooi, maar laten zien en doen, is waar wij voor staan. De Agrarische Dagen Someren onderscheid zich van alle andere landbouwbeurzen door live demonstraties met deskundige begeleiding door onze partners of partner? van DLV Plant.

Lees verder

Wij gaan graag met u in gesprek om uw innovatie of bestaande technieken? tijdens de Agrarische Dagen Someren in de praktijk te laten zien. Of het nu gaat om oogstmachines, voederwinning, inkuiltechnieken, of welke andere demo dan ook, het is allemaal mogelijk op de Agrarische Dagen Someren.

Uw wens is onze uitdaging!

Mail, ads@agrarischedagensomeren.nl

Schrijf je nu in

visual-onderdeel-4

Veehouderij

Op de Agrarische Dagen Someren editie-2014 was dankzij ons symposium uw doelgroep aanwezig op onze beurs. Dit was mede te danken aan onze deelnemende standhouders en de samenwerking met onze partners VIC Sterksel en Provincie Noord Brabant.

Lees verder

Daarom organiseren we op zaterdag 17 september opnieuw een symposium voor de (intensieve)veehouderij. Voor u als standhouder de ideale mogelijkheid om uw bedrijf extra te presenteren aan uw (potentiele)relaties. Na afloop is er uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken tijdens de netwerklunch én natuurlijk ook op de beursvloer. Dit jaar zal het symposium gerelateerd zijn aan het centrale thema: kringloop economie in de praktijk.

Kortom: maak uw beurs interessant om naast uw standplaats een interactieve invulling te geven aan uw beursdeelname. Heeft u een specifieke invulling voor het symposium? of wenst u mee te participeren dan vernemen wij dat graag.

Uw wens is onze uitdaging!

Mail, ads@agrarischedagensomeren.nl

Schrijf je nu in

visual-onderdeel-2

Teelt

Tijdens de Agrarische Dagen Someren is er een ruim terrein beschikbaar om nieuwe teelttechnieken tentoon te stellen. Of het nu gaat om bijvoorbeeld bemestingstechnieken, spuittechnieken, sonderingstechnieken voor het in kaart brengen van percelen, zaaitechnieken of het gebruik van GPS technieken, het is allemaal mogelijk. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om grondbewerkingstechnieken uit te voeren tijdens de live demonstraties.

Lees verder

Tijdens de demonstratie rondes wordt, terwijl u uw technieken/product demonstreert, onder deskundige begeleiding een uitvoerige toelichting gegeven aan het publiek.

Heeft u een inhoudelijk verhaal op het gebied van teelt(technieken)? Dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om een symposium te organiseren of een relatiemiddag op vrijdag 16 september 2016. Vrijdag 16 september is geen beursdag, maar in samenspraak kunnen wij, exclusief voor uw relaties, een relatiemiddag voor u faciliteren.

Uw wens is onze uitdaging!

Mail, ads@agrarischedagensomeren.nl

Schrijf je nu in

visual-onderdeel-1

Proefvelden

Een van de terugkerende elementen tijdens de Agrarische Dagen Someren zijn de proefvelden. Ten behoeve van de proefvelden is er een ruim terrein beschikbaar voor o.a. veredelaars uit alle teelten (bieten, cichorei, aardappelen, mais, vollegrondstuinbouw enz.). De organisatie zal, in overleg met u, zorgdragen voor het zaaiklaar leggen van de proefvelden. Naast het tentoonstellen van uw gewassen kunt u ze tijdens de dagen ook laten oogsten om het oogstresultaat aan uw relaties te laten zien.

Lees verder

De proefvelden lenen zich prima voor het organiseren van een relatiemiddag op vrijdag 16 september 2016. Vrijdag 16 september is geen beursdag, maar in samenspraak kunnen wij, exclusief voor uw relaties, een relatiemiddag voor u faciliteren.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om een veldbijeenkomst te organiseren zodat uw relaties hun spuitlicentie kunnen verlengen.

Uw wens is onze uitdaging!

Mail, ads@agrarischedagensomeren.nl

Schrijf je nu in

Beursterrein

Adres
Smulderslaan 40
5712 PN Someren

Secretariaat

Wim van Tulden
Sneppenweg 7
5712 PE Someren
Tel. 06-46298499
ads@agrarischedagensomeren.nl

K.v.K. nr. 41091860
BTW nr. NL 8007 66 696 B01
IBAN nr. NL19RABO0148102999

Inschrijven nieuwsbrief

Voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.