Terug naar het overzicht

Nieuws van ZLTO

13 september 2017

Je BEX-voordeel vergelijken met collega’s? Meer weten over de mogelijkheden van jouw locatie? Bezoek de ZLTO-stand (nr. 79) tijdens de Agrarische Dagen in Someren.

‘Ik heb een hoog BEX voordeel’. Een van de meest gehoorde antwoorden als je aan een melkveehouder vraagt hoe het met zijn kringloopwijzer staat. Het is iets waar een melkveehouder trots op is. Het voelt als loon na weer een jaar precisiewerk. Dat is ook zo, een passend rantsoen passend maken voor een goede BEX en dat ook nog eens goed tot uitvoering brengen in de praktijk is niet altijd even makkelijk. En dan moeten je koeien ook nog eens goed gezond blijven! Ga er maar aan staan, niet eenvoudig.

Veel BEX-voordeel is leuk, maar zegt eigenlijk niet veel. BEX is een correctiefactor op wat een melkveebedrijf minder produceert aan stikstof en fosfaat door efficiënter management. En juist die efficiëntie is waar het om draait.

Agrarische dagen Someren
Wil je weten waar je zelf ten opzichte van je collega’s staat? Breng dan een bezoek aan de ZLTO-stand (nr 79), neem je BEX-overzicht of een uitdraai van de KringloopWijzer mee. We kunnen dan samen met jou kijken of er verbetermogelijkheden zijn. Teun van Oosterhout, Martijn van Duren (zaterdag), Tim van Houtum en Janine Roemen (zondag) zien je graag in onze buitenstand.

In onze stand kun je niet alleen terecht voor het vergelijken van je BEX-overzicht, maar ook onze adviseurs op het gebied van Ruimte en Bouw staan voor je klaar. Wil je meer weten over de (on)mogelijkheden van jouw locatie? Femke Klomp, Dirk Beekmans (zaterdag) en Paul Balemans (zondag) gaan graag met je in gesprek. Onder de bezoekers wordt een gratis Locatiescan verloot.

Maar ook met andere vragen kun je uiteraard bij ons terecht. Bezoek onze stand tijdens de Agrarische Dagen Someren op zaterdag 16 of zondag 17 september (standnummer 79)!

Thema ADS 2017

Thema 2017

Secretariaat

Wim van Tulden
Sneppenweg 7
5712 PE Someren
Tel. 06-46298499
ads@agrarischedagensomeren.nl

K.v.K. nr. 41091860
BTW nr. NL 8007 66 696 B01
IBAN nr. NL19RABO0148102999