Terug naar het overzicht

Nieuws van Agri Nutrition Doetinchem

16 september 2017

SPECIALE BEURSACTIE : Gratis softshell jas bij aankoop van een pallet AgriYeast of Agri Topmix.

Agri Nutrition presenteert de nieuwe generatie gisten op de Agrarische Dagen Someren.

De missie van Agri Nutrition is dat veehouder en dier meer verdienen. Een duurzame gezondere koe levert ook de veehouder meer op. Agri Nutrition is steeds op zoek naar de beste producten op het gebied van rendement verhogende veevoeders. Daarom blijft Agri Nutrition voortdurend innoveren en zijn de nieuwe generatie gisten ontwikkeld.

De voordelen van onze nieuwe generatie gisten: een hogere voeropname, verbeterde voerconversie, stabielere Pens PH, verbeterde vet-eiwit verhouding melk, hogere melkopbrengst, lagere kosten en vitaler vee.

Door de verbeterde gistformule van Agri Yeast met metabolieten stijgt het aantal pens bacteriën en verteringenzymen. Hierdoor zorgt Agri Yeast op pensniveau voor een betere omzetting van lactaat en ammoniak en een verbeterde vertering en op darmniveau, voor o.a. een hogere beschikbaarheid van darm verteerbaar eiwit. Hierdoor ontstaat een betere benutting van het ruwvoer.

Agri Yeast Booster zorgt dankzij de gistcultuur met metabolieten en extra gehydrolyseerde gistcelwanden (MOS, galactosamine en glucanen) en nucleotiden voor een lagere infectie kans en binding van mycotoxinen en tevens voor een snellere voedingsstoffenoverdracht. Bij voorkeur te gebruiken bij schimmel in de (mais)kuil, coli en crypto problemen bij het vee.

Onze vloeibare producten Koe-Power en Pro-Kalf op basis van deze gisten zijn makkelijk individueel te doseren en kunt u inzetten na het afkalven, bij een negatieve energiebalans, voor een extra energieboost, voor een goede opstart en bij darmproblemen.

Daarnaast hebben wij ook Vitamines en Mineralen in ons assortiment voor jongvee, vleesvee, melkvee en droogstaande koeien. De Agri Topmixen zijn rijk aan organische mineralen, waaronder selenium en chelaten en vitamines zoals vitamine E en Biotine. Alles om bij te dragen aan een gezondere veestapel.

Onze Zuren en Kruiden mixen hebben een zuiverende werking en zijn specifiek samen gesteld om de weerstand te bevorderen en de algemene gezondheid te verbeteren en daardoor voor u als veehouder de kosten te verlagen.

Onze adviseurs komen graag bij u op het bedrijf om uw economische resultaten te optimaliseren, zeker in stressperiodes met rantsoen en omgevingswisselingen, zoals straks de stalperiode. Maar ook bij andere stress periodes zoals afkalfpieken en hittestress staan onze adviseurs Sjaak Vullings, Jos de Leeuw en Peter Arends voor regio Midden/Zuid met advies voor u klaar. Zij zien u graag in onze stand (nr. 58).

Thema ADS 2017

Thema 2017

Secretariaat

Wim van Tulden
Sneppenweg 7
5712 PE Someren
Tel. 06-46298499
ads@agrarischedagensomeren.nl

K.v.K. nr. 41091860
BTW nr. NL 8007 66 696 B01
IBAN nr. NL19RABO0148102999