Terug naar het overzicht

Nieuws van Boer & Wet Uden

13 september 2017

Loop gerust bij ons binnen op stand 75 om kennis te maken. Bij het maken van een vrijblijvende afspraak maak je tijdens de Agrarische Dagen ook nog eens kans op één van de twee gratis bedrijfsscans (t.w.v. €400,-) die we weggeven! Natuurlijk ben je ook welkom als je ons al wel kent!

Risicomanagement voor agrariërs
Een agrarische onderneming vraagt om specifieke (juridische) kennis. Denk aan onderwerpen zoals vergunningverlening, personeel, contracten, milieu- en welzijnseisen, verzekeringen & schade. We merken dat agrarisch ondernemers steeds meer bezig zijn met risicomanagement en graag inzicht hebben zodat ze een keuze kunnen maken welke risico’s ze willen nemen en welke ze tot een minimum willen beperken.

Bedrijfsscan, inlogportal & helpdesk
Met de bedrijfsscan van Boer & Wet brengen we in beeld welke juridische risico’s al goed geregeld zijn, maar ook welke aandacht nodig hebben. In het plan van aanpak maken wij deze aandachtspunten inzichtelijk en komen we met praktische oplossingen, in begrijpbare taal. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast hebben we een inlogportal ontwikkeld met veel juridische documenten, checklists en handleidingen. Als je abonnee bent van Boer & Wet zijn deze documenten onbeperkt voor jou beschikbaar. Zo kan je zelf aan de slag om je bedrijfsrisico’s te verkleinen. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk. Onze juristen helpen je graag verder.

Interessant?
Wil je meer weten? Vraag het ons gerust of neem een kijkje op www.boerenwet.nl .

Thema ADS 2017

Thema 2017

Secretariaat

Wim van Tulden
Sneppenweg 7
5712 PE Someren
Tel. 06-46298499
ads@agrarischedagensomeren.nl

K.v.K. nr. 41091860
BTW nr. NL 8007 66 696 B01
IBAN nr. NL19RABO0148102999