AGRARISCHE DAGEN SOMEREN 

De Agrarische Dagen Someren gaat op 7 & 8 september 2019 de 13e editie tegemoet. 
Het thema van deze editie is ‘Ken uw klant: Samen naar een duurzame kringloop’. Daarbij geven we extra aandacht aan de verbinding tussen de agrarische sector met zijn klant of eindgebruiker. Deze verbinding is van vitaal belang voor de instandhouding van onze sector.

Zoals u van ons inmiddels gewend bent, heeft de ADS een breed scala aan standhouders, tal van proefvelden, uitgebreide demonstratierondes en een kennis verhogend symposium te bieden. Zo ook organiseren we in 2019 weer de verkiezing van de innovatieprijs.

Door de presentatie van zo'n 150 te verwachten standhouders en de belangstelling van ruim 12.000 bezoekers kijken we met de organisatie uit naar een interessante en mooie nieuwe editie van de Agrarische Dagen Someren!

Op deze website vindt u foto's van voorgaande edities. U leest meer over de mogelijkheden om deel te nemen als standhouder of om u in te schrijven voor de innovatieprijs. Meer informatie over kaartverkoop volgt later in 2019.

Wij ontmoeten u weer graag tijdens de Agrarische Dagen Someren op 7 & 8 september 2019!

Boer meets Burger plein

Onder het motto ‘onbekend’ maakt onbemind creëren wij op de alom bekende en zeer drukbezochte Agrarische Dagen Someren dit jaar voor het eerst een leuke ontmoetingsplaats voor telers, producenten, verkopers en consumenten. Het doel van het ‘Boer meets Burger plein’ is om de burger inzicht te geven in wat moderne landbouw en veeteelt precies inhoudt en wat Nederland als toonaangevend landbouwland allemaal te bieden heeft.

Bezoekers Standhouders

 

Bestuur ADS

 

 

Deelnemers in beeld

Beursterrein

Adres
Smulderslaan 40
5712 PN Someren

Secretariaat

Wim van Tulden
Sneppenweg 7
5712 PE Someren
Tel. 06-46298499
ads@agrarischedagensomeren.nl

K.v.K. nr. 41091860
BTW nr. NL 8007 66 696 B01
IBAN nr. NL19RABO0148102999

Inschrijven nieuwsbrief

Voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

De Agrarische Dagen Someren worden mede mogelijk gemaakt door: