Van land naar klant

BOER MEETS BURGER PLEIN 

Binnen de agrarische sector wordt steeds meer de nadruk gelegd op aspecten als duurzaamheid, voedselveiligheid, dierenwelzijn en circulaire landbouw. Dit alles is ook gericht op (her)gebruik van restproducten en het terugdringen van de consumptief ontstane afvalberg. Op al deze vlakken loopt de Nederlandse landbouwsector wereldwijd voorop. Onder het motto ‘onbekend’ maakt onbemind creëren wij op de alom bekende en zeer drukbezochte Agrarische Dagen Someren dit jaar voor het eerst een leuke ontmoetingsplaats voor telers, producenten, verkopers en consumenten. Het doel van het ‘Boer meets Burger plein’ is om de burger inzicht te geven in wat moderne landbouw en veeteelt precies inhoudt en wat Nederland als toonaangevend landbouwland allemaal te bieden heeft. Kortom, dit nieuwe onderdeel van de Agrarische Dagen Someren, die op 7 en 8 september voor de 13e keer gehouden worden, is een uitgelezen mogelijkheid om op een interactieve manier met boeren, burgers en buitenlui in contact te komen.

De uitgifte van toegangskaarten voor het Boer meets Burger plein start op 1 augustus a.s. De distributiepunten vindt u binnenkort op deze website, via sociale media en perspublicaties.

BENT U ER OOK BIJ ALS STANDHOUDER?

Wilt u uw agrarische producten op een aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen van de consument en profiteren van allerlei leuke publieksacties? Meldt u dan vóór uiterlijk 1 augustus a.s. aan als standhouder.

Voor meer informatie en aanmelden als standhouder kunt u terecht bij Huub Derix, tel. 06-55761092 of ads@agrarischedagensomeren.nl

Flyer standhouders

 

 

Thema ADS 2017

Thema 2017

Beursterrein

Adres
Smulderslaan 40
5712 PN Someren

Secretariaat

Wim van Tulden
Sneppenweg 7
5712 PE Someren
Tel. 06-46298499
ads@agrarischedagensomeren.nl

K.v.K. nr. 41091860
BTW nr. NL 8007 66 696 B01
IBAN nr. NL19RABO0148102999

Inschrijven nieuwsbrief

Voornaam*

Achternaam*

E-mail*

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.