Thema ADS 2014: “Proeven aan de toekomst”

Het bestuur van de Agrarische Dagen Someren is er in 2014 ook weer in geslaagd een aantrekkelijk programma te organiseren.

Het thema van 2014 is "Proeven aan de toekomst". Al in een ver voortraject is het bestuur weer begonnen met het aantrekken van enkele nieuwe, groots opgezette maar vooral voor de landbouw en veeteelt innovatieve projecten. Zo wordt er op zaterdag 20 september een symposium georganiseerd in samenwerking met VIC Sterksel en de Provincie Noord-Brabant. Daarnaast is er een Jongerenplein en een Energieplein! Ook worden er weer interessante demonstraties verzorgd en zijn onze proefvelden (meer dan 40 hectare) weer groener dan ooit!

Wij verwachten opnieuw veel vernieuwende agrarische projecten, instanties en bedrijven in Someren-Heide te verwelkomen. Bezoek daarom ook de Agrarische Dagen Someren!!! Reserveer nu 20 en 21 september 2014 in uw agenda!

Uitgelicht

image

Abemec BV

Krone en importeur Abemec tonen op de Agrarische Dagen Someren de hele lijn Kronemachines voor gras- en maïsland. De machines zijn bovendien aan het werk te zien tijdens demonstraties op het demoterrein van 7 hectare groot.

Lees verder Alle deelnemers

Laatste nieuws

Wij zijn er klaar voor! - 19 september 2014

Deze week is er door tientallen vrijwilligers en vakmensen keihard gewerkt op het ADS terrein. Nu staan we aan de vooravond van de 11e editie van de Agrarische Dagen Someren. Afgelopen dagen en weken hebben alle regionale kranten in Zuid- Oost Brabant en Noord- Limburg vol gestaan met artikelen e...

Groot, groter, grootst: Citaverde college - 15 september 2014

Groot, groter, grootst op CITAVERDE College/Gilde Opleidingen

In stand 94 op het buitenterrein van de Agrarische Dagen staat de stand van het Citaverde College en Gilde Opleidingen. 

 

              &...

Genomineerden ABAB innovatieprijs bekend - 10 september 2014

ABAB-innovatieprijs 2014

De zesde editie van de ABAB-innovatieprijs is opnieuw gekoppeld aan de Agrarische Dagen Someren. De deelnemers aan deze beurs kunnen hun producten en/of diensten aanmelden om in aanmerking te komen voor de winnaarsprijs. De inzendingen werden beoordeeld door een jury, be...

Energieplein uitgebreid! - 10 september 2014

De laatste dagen komen er nog steeds aanvragen binnen voor deelname aan de Agrarische Dagen. De organisatie is zeer verheugd dat het Energieplein uitgebreid is met de bedrijven Segno Energy uit Roggel en EigenEnergie.net uit Geldrop.

Wilt u zich ook nog aanmelden? Dat kan! Mail naar ons s...

Hernieuwde Boerentrots - 09 september 2014

In de Boerderij-editie van 9 september 2014 schrijft columnist Gerard Driessen over de hernieuwde boerentrots. Trots op wat we presteren in de Nederlandse Landbouw! En de Agrarische Dagen Someren geeft blijk van deze trots door u een inkijk te geven in de laatste nieuwtjes en innovaties op agrari...

Secretariaat

Wim van Tulden
Sneppenweg 7
5712 PE Someren
Tel. 06-46298499 (nieuw)
ads@agrarischedagensomeren.nl

K.v.K. nr. 41091860
BTW nr. NL 8007 66 696 B01
IBAN nr. NL19RABO0148102999

De Agrarische Dagen Someren worden mede mogelijk gemaakt door: