Op 20 & 21 september 2014 zijn we er weer!

U kunt uw bedrijf al inschrijven voor deelname aan de Agrarische Dagen Someren 2014! Vul uw bedrijfsnaam en de contactpersoon in en ben zeker van een plek!

Thema ADS 2014: “Proeven aan de toekomst”

Het bestuur van de Agrarische Dagen Someren is al weer druk doende met de organisatie van ADS 2014!

In 2014 gaan wij er weer voor! Het thema is "Proeven aan de toekomst". Al in een ver voortraject is het bestuur weer begonnen met het aantrekken van enkele nieuwe, groots opgezette maar vooral voor de landbouw en veeteelt innovatieve projecten. Gezien de enthousiaste reacties van de deelnemende bedrijven in 2012, hopen wij nu ook weer op een groot aantal inschrijvingen.

Wij hopen opnieuw veel vernieuwende agrarische projecten, instanties, bedrijven in Someren-Heide te verwelkomen. Reserveer nu 20 en 21 september 2014 in uw agenda!

Uitgelicht

image

AB Werkt

AB Werkt is gespecialiseerd in bemiddeling van fysieke en technische banen in agro, food of industrie. Maar ook veel werkgevers in het beheer van de leefomgeving, zoals weg- en waterbouw en groenvoorziening, kloppen bij ons aan voor gemotiveerde arbeidskrachten.

We hebben inmiddels ruim 2000 gemotiveerde mensen aan het werk met vijf vestigingen in drie provincies. We leveren zeker niet alleen ‘handen aan de ploeg’. We kunnen ondernemers ook helpen met brede HRM-diensten, inclusief cursussen en trainingen voor personeelsmanagement. Daarnaast verzorgen we de complete personeels- en loonadministratie, ook wel bekend als ‘payrolling’. Alles om onze ruim 2000 leden en vele andere klanten het werk zo makkelijk mogelijk te maken.

Natuurlijk staan wij ook op de Agrarische Dagen in Someren. Kom met ons kennis maken op onze stand.

Lees verder Alle deelnemers

Laatste nieuws

Agrarische Dagen Someren opent dit jaar met een mini-symposium - 29 juli 2014

Agrarische Dagen Someren opent dit jaar met een mini-symposium

 

De provincie Noord-Brabant, VIC Sterksel (Varkens Innovatie Centrum) en ADS zullen gezamenlijk tijdens de Agrarische Dagen Someren een mini symposium organiseren. Het symposium zal gehouden worden op zaterdag 20...

ADS legt samen met ABAB laatste hand aan voorbereidingen innovatieprijs - 20 juli 2014

In een gezamenlijk overleg heeft Jan van Bussel van ABAB en John Henkes van ADS het voorbereidingstraject voor de ABAB-innovatie prijs 2014 afgerond. De deelnemende bedrijven zijn uitgenodigd om met hun innovatieve producten mee te dingen naar de prestigieuze prijs die Abab iedere uitgave van de ...

Energieplein op ADS 2014 krijgt steeds meer vorm - 17 juli 2014

Energievraagstukken spelen een steeds belangrijkere rol in het agrarisch bedrijfsleven. ADS meent dan ook er goed aan te doen om dit thema een prominente plaats te geven op de komende beurs. Samen met een aantal bedrijven die op energiegebied een voortrekkersrol spelen wordt een “energieple...

Samenwerking Provincie, VIC Sterksel en ADS! - 06 april 2014

Deelname aan de Agrarische Dagen Someren wordt voor uw bedrijf mogelijk nog interessanter! De provincie Noord-Brabant, VIC Sterksel (Varkens Innovatie Centrum) en ADS zullen gezamenlijk tijdens de Agrarische Dagen Someren een mini symposium organiseren. Het symposium zal gehouden worden op zaterd...

Voorbereidingen ADS 2014 begonnen - 01 april 2014

Op 1  april zijn de proefvelden van CSV COVAS ingezaaid. Hiermee is een begin gemaakt met de inrichting van het buitenterrein van de Agrarische Dagen Someren 2014.

U kunt ook afbeeldingen van de voorbereidingen bekijken in ons fotoalbum.

Heeft uw bedrijf ook nieuwtjes of mooi...

Thema ADS 2014

Thema 2014

sponsoren ADS 2014

Secretariaat

Wim van Tulden
Sneppenweg 7
5712 PE Someren
Tel. 06-46298499 (nieuw)
ads@agrarischedagensomeren.nl

K.v.K. nr. 41091860
BTW nr. NL 8007 66 696 B01
IBAN nr. NL19RABO0148102999

De Agrarische Dagen Someren worden mede mogelijk gemaakt door:

Uw bedrijf al ingeschreven voor De Agrarische Dagen Someren 2014?


Inschrijven