Op 20 & 21 september 2014 zijn we er weer!

U kunt uw bedrijf al inschrijven voor deelname aan de Agrarische Dagen Someren 2014! Vul uw bedrijfsnaam en de contactpersoon in en ben zeker van een plek!

Thema ADS 2014: “Proeven aan de toekomst”

Het bestuur van de Agrarische Dagen Someren is al weer druk doende met de organisatie van ADS 2014!

In 2014 gaan wij er weer voor! Het thema is "Proeven aan de toekomst". Al in een ver voortraject is het bestuur weer begonnen met het aantrekken van enkele nieuwe, groots opgezette maar vooral voor de landbouw en veeteelt innovatieve projecten. Gezien de enthousiaste reacties van de deelnemende bedrijven in 2012, hopen wij nu ook weer op een groot aantal inschrijvingen.

Wij hopen opnieuw veel vernieuwende agrarische projecten, instanties, bedrijven in Someren-Heide te verwelkomen. Reserveer nu 20 en 21 september 2014 in uw agenda!

Uitgelicht

image

Alliance B.V.

Alliance is een toonaangevende leverancier voor alle sectoren in de land- en tuinbouw. Een team van 30 medewerkers, waarvan 17 specialisten staat dagelijks voor uw klaar. Onze adviseurs hebben persoonlijk contact met onze klanten en denken mee over de bedrijfsvoering. Samen met de klant bezoeken en inspecteren wij het gewas of perceel. Op basis daarvab kiezen wij de juiste aanpak.  U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van: advies & verkoop van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, landbouw benodigdheden, fruitteelt producten.

Vanuit onze vestigingen Nieuwkuijk en Dessel (B) leveren wij u dagelijks. Ons werkgebied is Brabant, Noord-Limburg, Gelderland en Zuid-Holland, Zeeland, de Noordoostpolder en de Belgische Kempen.

Wij investeren in kennis. Zo kunt u bij ons, naast de beste producten en service rekenen op professioneel advies.

Lees verder Alle deelnemers

Laatste nieuws

Samenwerking Provincie, VIC Sterksel en ADS! - 06 april 2014

Deelname aan de Agrarische Dagen Someren wordt voor uw bedrijf mogelijk nog interessanter! De provincie Noord-Brabant, VIC Sterksel (Varkens Innovatie Centrum) en ADS zullen gezamenlijk tijdens de Agrarische Dagen Someren een mini symposium organiseren. Het symposium zal gehouden worden op zaterd...

Voorbereidingen ADS 2014 begonnen - 01 april 2014

Op 1  april zijn de proefvelden van CSV COVAS ingezaaid. Hiermee is een begin gemaakt met de inrichting van het buitenterrein van de Agrarische Dagen Someren 2014.

U kunt ook afbeeldingen van de voorbereidingen bekijken in ons fotoalbum.

Heeft uw bedrijf ook nieuwtjes of mooi...

Themaplein Grondverzet - 17 februari 2014

De organisatie van de Agrarische Dagen heeft in 2014 een primeur voor de grondverzetbedrijven! Wij bieden de bedrijven aan om op het demonstratieterrein aan de Smulderslaan machines tentoon te stellen en grondverzetdemonstraties te geven. Wilt u meedenken om aan dit nieuwe themaplein vo...

Nieuwe promo-film ADS 2014 - 24 januari 2014

Vol trots presenteren wij u de nieuwe promotiefilm van de Agrarische Dagen Someren. Met medewerking van enkele topondernemers van de toekomst, die hun visie geven over deelname aan de Agrarische Dagen in Someren!

Deze video is gemaakt door Ivo Henckens van Marketing Video.

Bekijk ...

Fotoalbum - 21 januari 2014

Op onze site kunt u sinds kort fotoalbums vinden. Bekijk de foto-albums via deze link.

Als mogelijks geïnteresseerd bedrijf kunt u zich een goed beeld vormen wat ADS voor u kan betekenen. De Agrarische Dagen biedt voor ieder agrarisch georiënteerd bedrijf een ruime keuze aan exp...

Thema ADS 2014

Thema 2014

sponsoren ADS 2014

Secretariaat

Wim van Tulden
Sneppenweg 7
5712 PE Someren
Tel. 06-46298499 (nieuw)
ads@agrarischedagensomeren.nl

K.v.K. nr. 41091860
BTW nr. NL 8007 66 696 B01
IBAN nr. NL19RABO0148102999

De Agrarische Dagen Someren worden mede mogelijk gemaakt door:

Uw bedrijf al ingeschreven voor De Agrarische Dagen Someren 2014?


Inschrijven